İskilip Anaokulu

Telefon : 90 364 511 89 92
WEB https://iskilipanaokulu.meb.k12.tr
Adres : Hacıpiri Mah. Kültür Sok. No3 İskilip / ÇORUM
VİZYON : İskilip Anaokulu olarak vizyonumuz; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile tercih edilen bir kurum olmaktır
MİSYON : Okulumuza devam eden çocuklarımızın bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak öğrenmeleri hedeflenmiştir. Çocukların, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim almaları sağlanmaktadır. Anaokulumuz, ailelerimizin katılımını gönülden desteklemekte, onlara öğretmenlerimizle birlikte çocuklarının eğitimiyle ilgili sorumlulukları paylaşabilecekleri bir ortam sunmaktadır.
BAŞARILAR :

Saatler : 07.30 - 17:30
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER (DOĞAL GAZ)
Servis :
Ulaşım : -